Kogukonnafestivali töötoad
Kindlusta endale koht, soetades Piletilevist pääsmed soovitud töötubadesse.
Allolevate otselinkide kaudu saab piletid Piletilevist 5 euroga ja neile ei lisandu teenustasusid*.
* Kõik töötoad on Piletilevi lehel otsinguga leitavad, sealt ja müügipunktidest ostes lisandub hinnale teenustasuna 1.50 eurot.
Piletilevi otselingid töötubadesse kohtade broneerimiseks:
Kell 9.00 Tea Heinaste töötuba valges telgis: Toidu kasvatamine segaviljeluse meetodil koduaias
Kell 10.00 Egle Kõva töötuba-degustatsioon laada- ja toidualal: Kohalik toit ei võrdu automaatselt mahetoiduga!
Kell 11.00 Priit-Kalev Partsi töötuba rohelises telgis: Inimsõnnik tagasi toiduringi
Kell 11.30 Elen Peetsmanni, Silja Kana ja Triin Muiste töötuba kollases telgis: Uba või liha? Kaunviljade tähtsus toidulaual ja põllumajanduses
Kell 12.00 Triinu Guerrin'i töötuba valges telgis: Seemnete kasvatamine ja kogumine
Kell 12.00 Ermo Hüüdma ja Maarja Pildi töötuba laada- ja toidualal: Taimsed pärimustoidud
Kell 14.00 Hikari Tanaka töötuba laada- ja toidualal: Hapendamiskunst Jaapanist Eestisse
Kell 14.00 Gea Valneri töötuba rohelises telgis: Jäätmevaba köök
Kell 14.30 Kairo Kiitsaku töötuba kollases telgis: Ole ilmaga alati kursis – nutikas ilmajaam sinu koju
Kogukonnafestivali töötubasid viiakse läbi koostöös Euroopa Kultuuripealinn Tartu 2024 projektiga "Kasvades oma toiduga". 8. ja 9. septembri töötubade läbiviimist rahastatati Regionaalse Kultuuritegevuse toetusmeetmest.
Tea Heinaste: Toidu kasvatamine segaviljeluse meetodil koduaias
Tea Heinaste töötuba "Toidu kasvatamine segaviljeluse meetodil koduaias" leiab aset festivali valges telgis kell 9.00–10.30.
Egle Kõva: Kohalik toit ei võrdu automaatselt mahetoiduga!
Egle Kõva töötuba-degustatsioon "Kohalik toit ei võrdu automaatselt mahetoiduga!" leiab aset festivali laada- ja toidualal kell 10.00–11.30.
Priit-Kalev Parts: Inimsõnnik tagasi toiduringi
Priit-Kalev Partsi töötuba "Inimsõnnik tagasi toiduringi" leiab aset festivali rohelises telgis kell 11.00–12.30.
Elen Peetsmann, Silja Kana, Triin Muiste: Uba või liha? Kaunviljade tähtsus toidulaual ja põllumajanduses
Elen Peetsmanni, Silja Kana ja Triin Muiste töötuba "Uba või liha? Kaunviljade tähtsus toidulaual ja põllumajanduses" leiab aset festivali kollases telgis kell 11.30–13.00.
Triinu Guerrin: Seemnete kasvatamine ja kogumine
Triinu Guerrin'i töötuba "Seemnete kasvatamine ja kogumine" leiab aset festivali valges telgis kell 12.00–13.30.
Ermo Hüüdma ja Maarja Pild: Taimsed pärimustoidud
Ermo Hüüdma ja Maarja Pildi töötuba "Taimsed pärimustoidud" leiab aset festivali laada- ja toidualal kell 12.00–13.30.
Hikari Tanaka: Hapendamiskunst Jaapanist Eestisse
Hikari Tanaka töötuba "Hapendamiskunst Jaapanist Eestisse" leiab aset festivali laada- ja toidualal kell 14.00–15.30.
Gea Valner: Jäätmevaba köök
Gea Valneri töötuba "Jäätmevaba köök" leiab aset festivali rohelises telgis kell 14.00–15.30.
Kairo Kiitsaku töötuba: Ole ilmaga alati kursis – nutikas ilmajaam sinu koju
Kairo Kiitsaku töötuba "Ole ilmaga alati kursis – nutikas ilmajaam sinu koju" leiab aset festivali kollases telgis kell 14.30–16.00.
Registreeri 9. septembril Ööbikuorus toimuva kogukonnafestivali töötubadesse Piletilevi kaudu!
Laupäeval, 9. septembril toimub Rõuge Ööbikuorus kogukonnafestival „Mina tean, kust tuleb minu toit“ ja Uma Mekk laat.