Uudised ja teated

Koduandur pakub meelerahu oma eaka lähedase pärast

Hea Rõuge valla elanik!

Eestis on tehtud suur edusamm inimeste koduturvalisuse tagamisel ja hoolduskoormuse vähendamisel. Koduandur OÜ on välja töötanud tehnoloogia, mis avastab inimesega juhtunud õnnetused tema kodus. Nii ei jää üksi elav inimene kauaks abitusse seisundisse.

Koostöös Rõuge vallavalitsusega osutab Koduandur kodust järelevalveteenust, mille raames on võimalik soetada endale Koduandur. See aitab siis, kui inimene ei suuda ise õnnetusest või raskest terviserikkest teavitada.

  Tegemist on anduriga, mis tuvastab hätta sattumise ja saadab häireteavituse sotsiaaltöötajale või määratud kontaktisikule.

Koduandur on seinale kinnitatav seade, mille abil saab tuvastada inimese hätta sattumine kodus juhul, kui ta ei suuda sellest ise teada anda. Kodunupp on käe peal kantav häirenupp, mille abil on võimalik hätta sattumisest teada anda nupuvajutusega. Lisaks registreerib seade inimese liikumise aktiivsuse, kukkumise ja seadme kandmise. Kodunupp toimib nii kodus kui ka väljaspool seda.

Koduandur ja Kodunupp võimaldavad eakatel, toimetulekuraskustes või erivajadusega inimestel kauem kodus ja sealt väljaspool iseseisvalt hakkama saada. Lisaks on eaka lähedasele tagatud ööpäevaringne ligipääs Koduanduri infosüsteemi, kust saab hea ülevaate lähedase liikumisharjumustest.

Koduanduri missioon on märgata hätta sattumist ja suurendada sellega inimeste meelerahu ning pikendada iseseisvat ja täisväärtuslikku elu.

Teenuse saamiseks tuleb pöörduda kohaliku sotsiaaltöötaja poole või uurida lähemalt Koduanduri kodulehelt.

Koduandur aitab suurendada lähedaste kindlust ja turvatunnet ning koduhooldusteenus saab täiesti uue mõõtme!

Koduanduri ja kodunupuga saab tutvuda veebis:
https://koduandur.ee/ 
https://kodunupp.ee/ 
Täpsem info telefonil +372 5341 4885

Koduandur meedias: