Kogukonnafestivali töötoad

« Tagasi

Ulvi Kallas: Kõrvitsatoidud

Kõrvitsatoitude töötuba toimub Rõuge kogukonnafestivali toiduala telgis kell 9.30–11.00

Ulvi on Rõuges ja kaugemalgi tuntud oma eriliste ja külluslike hoidiste poolest.

Sel korral tõstame lauale kõrvitsa ja Ulvi tutvustab meile erinevaid kõrvitsa hoidistamise-hapendamise võimalusi koos degusteerimisega.

Kohapeal valmivad kõrvitsast püreesupp ja toorsalat, selle kõrvale räägitakse järgmistel teemadel:

  • Kõrvitsa kasvatamine, erinevad kõrvitsasordid
  • Kõrvitsa omadused ja selle kasulikkus
  • Kõrvitsa kasutamine toidu valmistamisel: hapendamine, toorsalatid, püreesupid

Et töötuba ja selle materjale paremini planeerida, palume oma osalemise eelnevalt kindlasti registreerida.

REGISTREERIMISVORM

Kui töötoas on kohti, siis saab neist osa ka kohapeal ligi astudes, kuid kohtade täitumisel eelistatake eelnevalt registreeritud osalejaid.