Uudised ja teated

Eesti kaunis kodu 2023 – esita oma ettepanekud hiljemalt 9. juunil!

Taas oodatakse ettepanekuid üleriigilisele konkursile „Eesti kaunis kodu". Kui soovid esile tõsta mõne meie valla kauni kodu ilu, siis esita ettepanek Rõuge vallavalitsusele hiljemalt reedel, 9. juunil. Iga Võru maakonna omavalitsus saab esitada oma nominendid Võrumaa piirkondlikule konkursile, kus selguvad objektid üleriigilisele konkursile järgmistes kategooriates:

  • Eesti kaunis kodu (elamud, kortermajad, koolid, ühiskondlikud hooned jne).
  • Parim tööstusmaastik: hinnatakse tootmise, tööstuse või muude ettevõtlusega seotud hoonete terviklikku sulandumist ümbritsevasse keskkonda ning olulise komponendina keskkonnakaitselisi aspekte).
  • Parim  tervisespordirajatis: hinnatakse pakutavaid liikumisvõimalusi erinevatele vanusegruppidele ja erinevate raskusastmetele, kasutatavust erinevatel aastaaegadel, sobivust ümbritseva keskkonnaga, maastiku ja looduse eripäradega arvestamist jne).

Rõuge vallavalitsus ootab vabas vormis ettepanekuid hiljemalt 09.06.2023 e-posti teel aadressile vald@rougevald.ee või paberkandjal aadressile Ööbikuoru 4, Rõuge alevik, Rõuge vald, Võrumaa, 66201. Ettepanekule märgi teave kinnistu nime ja aadressi kohta, kinnistu omaniku või valdaja nimi ja kontaktandmeid, konkursi kategooria ning lisa lühike põhjendus.

Üleriigilist konkurssi "Eesti kaunis kodu" viib läbi Eesti Kodukaunistamise Ühendus (EKKÜ). Konkursi patroon on Eesti Vabariigi President. Võru maakonna piirkondlikku konkurssi viib läbi SA Võrumaa Arenduskeskus.

Lisainfo: kariina.nesenko@rougevald.ee; 520 6945