Haanja laskesuusatamise juunioride karikasarja võistlusesse panustab üle 150 vabatahtliku

PRESSITEADE
Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon
31.01.2023

8.–11. veebruarini 2023 peetakse Haanja Puhke- ja Spordikeskuses IBU juunioride karikasarja etapp. Rahvusvaheline laskesuusatamise võistlus saab toimuda tänu 150 vabatahtlikule, kes panustavad ürituse korraldusse.

Kui mujal Eestis on talv möödunud pigem heitliku ilmaga, siis Haanjas püsivad suurepärased lumeolud. "Lund on nii suusarajal kui suusaraja kõrval ehk võib öelda, et Haanjas valitseb tõeline talv," ütles korralduskomitee esimees Juri Gotmans. Ta lisas, et võistluskeskuse ülesehitus on juba täies hoos.

Võistluste korraldustoimkonda kuulub 30 inimest, keda abistab üle 150 vabatahtliku. "Enamik vabatahtlikest on varasema laskesuusatamise võistluste korraldamise kogemusega ning see on meie jaoks hindamatu väärtus," ütles Gotmans. Vabatahtlikud on ametis akrediteerimiskeskuse, lasketiiru, suusaradade ja -staadioni, turvateenistuse, toitlustamise, ning liiklus- ja transpordikorralduse juures.

"Tänan kõiki vabatahtlikke, kes vaatamata rasketele aegadele meid abistavad ning suur tänu ka ettevõtetele, kes on leidnud võimaluse  toetada seda spordivõistlust," sõnas Gotmans. Ta lisas, et IBU juunioride karikasarja võistlus on väga suur arengusamm, mis avab Haanjale uued uksed ning tõestab, et sellel paigal on väge.

Haanja IBU juunioride karikasarja etapi kolmel võistluspäeval on kavas kaks sprindisõitu ja teatesõit. Võistlus on kõigile pealtvaatajatele tasuta. 

Teate edastas

Greta Külvet
Chief of Media
greta.kulvet@biathlon.ee
+372 5196 2613