Elektrooniline enampakkumine: korter Krabi külas

Rõuge vallavalitsus müüb elektroonilisel enampakkumisel 3-toalise korteri Krabi külas.

Pakkumisi saab teha 20. veebruaril kella 14-ni oksjonikeskkonnas Osta.ee.

3-toaline korter üldpinnaga 60,50 m2 asub Rõuge vallas Krabi külas Pääsupesa kinnistul (kinnistusraamatu registriosa nr 2916841, katastritunnus 86502:002:0114).

Ruumilahendus: esik, köök, elutuba, kaks magamistuba, wc, vannituba.

Korter on rahuldavas, remonti vajavas seisukorras. Korteril vanad puitaknad ja uksed. 2017.aastal on köögis teostatud sanitaarremonti ning ehitatud uus pliit ning varasemalt on vahetatud elektrijuhtmestik ning vahetatud korteri välisuks. Korteri kasutuses on  kinnistul

paiknevas kuuris üks kuuriboks ning laudas üks boks, kus paikneb kelder, pesuköök ja endine küün ja laudaruum. Ruume kasutatakse hoiuruumidena.

Osta.ee portaalis korteri kohta pakkumist tehes kinnitab pakkuja, et on tutvunud ja nõustub enampakkumise protseduurireeglitega ning on tutvunud korteriga ning on teadlik korteri seisukorrast ja ei oma selles osas Rõuge Vallavalitsusele pretensioone.

Juhul kui enampakkumisel osaleja osutub enampakkumise võitjaks ning enampakkumine kinnitatakse, kohustub ta maksma kinnistu eest tema pakutud hinna.

Võimalik on teha kaht erinevat liiki pakkumist:

- tavapakkumine: pakkuja sisestab summa, mida soovib pakkuda ja süsteem teeb kohe vastavas summas pakkumise. Pakkumine peab olema vähemalt pakkumise sammu võrra suurem eelmisest. Erandiks on kõige esimene pakkumine, mille saab teha alghinnaga võrdse;

- automaatpakkumine: pakkuja sisestab suurima summa, mida on nõus pakkuma. Süsteem teeb seejärel ise pakkuja eest pakkumisi suurendades summat, kui keegi pakkuja üle pakub, pakkumise sammu võrra. Kui automaatpakkumine ei ole enam piisavalt suur, et viimast pakkujat sammu võrra üle pakkuda, pakub süsteem välja pakkuja määratud suurima summa. Kui mitu pakkujat teevad automaatpakkumise, jääb peale neist suurim, pakkudes väiksema üle maksimaalselt pakkumise sammu võrra. Vahepealseid samme ei näidata. Kui kaks pakkujat teevad automaatpakkumise samale summale, eelistatakse ajaliselt esimest pakkujat.

Vaikimisi on pakkumise tegemisel ette antud minimaalne võimalik summa. Kui pakkuja teeb minimaalse võimaliku pakkumise, ei ole tava- ja automaatpakkumisel erisusi.

Pakkumise samm on 100 eurot, mille võrra saab enampakkumisel osalemiseks hinda tõsta.

Pakkumisi on võimalik teha kogu enampakkumise kestvuse ajal. Korteri hetkehind on reaalajas nähtav enampakkumise juures. Pakkumised teinud isikute kohta näidatakse nende registreeritud kasutajanimesid. Enampakkumise võitja on kõrgeima pakkumise esitanud isik.

Enampakkumise puhul on tegemist pikeneva (dünaamilise) lõpuga enampakkumisega ning pikenemise samm on 5 minutit.

Enampakkumise tulemused tehakse kõigile enampakkumisel osalejatele teatavaks Osta.ee portaalis kohe pärast enampakkumise võitja selgumist.

Enampakkumise võitjal tasuda kinnistu ostuhind hiljemalt notariaalse ostu-müügilepingu sõlmimise päevale eelnevaks päevaks ja kanda ostuhind Rõuge Vallavalitsuse pangakontole SEB pank EE231010402006965009 või Swedbank EE902200221068425529.

Müügilepingu ja asjaõiguslepingu sõlmimisega seotud notaritasu ja riigilõivu tasub ostja.

Link oksjonile: https://www.osta.ee/rouge-vallas-krabi-kulas-paasupesa-korter-8-188513705.html