Aitäh tulijaile, aitäh tegijaile! Kogukonnafestivali pildigalerii ja tagasiside

Kogukonnafestival "Mina tean, kust tuleb minu toit" on ajalooks saanud. Korraldusmeeskond tänab kõiki külastajaid, neid, kes festivali ja laada toimumisele kaasa aitasid, laadal kauplejaid ning kõiki esinejaid teadlastest pillimeesteni. Aitäh teile!

Festivalil tegid pilti vabatahtlikud piltnikud Kaisa Äärmaa ja Andres Treial. PILDIGALERII 

Palume kõigil külastajatel anda meile festivali kohta põgusat tagasisidet, see aitab meeskonnal kokkuvõtteid ning tulevikuplaane teha.

 

Öeldakse, et oled see, mida sööd! Rõuge rahvas teab, aga soovib veelgi rohkem teada saada ja neid teadmisi ning kohalikke maitseid ka jagada.

Festivali esimene päev, 8. september oli Rõuge valla haridusasutuste laste päralt – neile toimusid temaatilised töötoad ja põnevad tegevused, lapsed tõid oma suvel kasvatatud aiasaadusi nunnukonkursile, mis jäi näitusena üles ka laupäevaks, 9. septembriks.

9. septembril 2023 Rõuge Ööbikuorus aset leidev kogukonna toidufestival võttis fookusesse kohaliku toidu ja mahetoidu.

Maailmaülikooli loengud, töötoad, arutelud, äge kultuuriprogramm ja muidugi laadamelu – see oli kogukonnafestival, mis aitab mõista meie ja maailma toidulaua ümber toimuvat.

 Info ja kontaktid
Kaja Kesküla, projekti juht (kaja.keskula@vorumaa.ee, 5695 3206)
Marit Külv, töötubade korraldus (marit.kulv@ut.ee, 5905 3469)
Rutt Riitsaar, üldine korraldus (rutt.riitsaar@rougevald.ee, 516 9476)
Kristin Krinal, UMA MEKK laat (uma.mekk@gmail.com, 5349 4250)
Viivika Nagel, kommunikatsioon (viivika.nagel@rougevald.ee, 5346 5809) 
Pealkiri Vaata loendust
Aitäh tulijaile, aitäh tegijaile! Kogukonnafestivali pildigalerii ja tagasiside 1876
Festival kogu perele! 170
Paneelarutelus võetakse luubi alla mahetooraine kasutamine avalikus toitlustuses 122
Rõuge kogukonnafestival üllatab keskkonnasõbralike lähenemistega 400
Nädal Rõuge vallas: 4.–10. september 2023 601
Registreeri 9. septembril Ööbikuorus toimuva kogukonnafestivali töötubadesse Piletilevi kaudu! 477
Kairo Kiitsaku töötuba: Ole ilmaga alati kursis – nutikas ilmajaam sinu koju 112
Gea Valner: Jäätmevaba köök 137
Hikari Tanaka: Hapendamiskunst Jaapanist Eestisse 170
Ermo Hüüdma ja Maarja Pild: Taimsed pärimustoidud 142
Triinu Guerrin: Seemnete kasvatamine ja kogumine 125
Elen Peetsmann, Silja Kana, Triin Muiste: Uba või liha? Kaunviljade tähtsus toidulaual ja põllumajanduses 99
Priit-Kalev Parts: Inimsõnnik tagasi toiduringi 116
Egle Kõva: Kohalik toit ei võrdu automaatselt mahetoiduga! 116
Tea Heinaste: Toidu kasvatamine segaviljeluse meetodil koduaias 131
Pane alus oma rendinõude kollektsioonile ja aita kaasa keskkonnahoidlike sündmuste korraldamisele! 370
Rea Sepping: Permakultuur kui looduslähedane meetod toidu kasvatamiseks 158
Eve Veromann: Kuidas tagada Eesti kestlik põllumajandus nii, et looduse hüved aitaksid kaasa toidu tootmisele? 108
Piia Post: Kuidas Eesti kliima muutub ja kuidas see mõjutab elu Eestis? Kuidas sellega kohaneda? 122
Mariliis Kõuts: Eesti muld ja Eesti vesi – ei neid lahuta 97
Mait Kriipsalu: Jäätmed ja kompost – miks me peame kompostima? 108
Tanel Vahter: Mida me teame või ei tea mullast ja miks see on oluline? 120
Tule kogukonnafestivalile vabatahtlikuks! 325
Algas kauplejate ja toitlustajate registreerimine 9. septembri Uma Mekk laadale Rõuge Ööbikuorus 250
Tule kompostpeenra valmistamise õpituppa! 247
Üleskutse Rõuge valla lastele ja noortele: pane nunnuseeme juba täna mulda! 329
Mahepõllumajandus ei ole elitaarne kapriis – kokkuvõte Rõuges toimunud maheümarlauast 353
Tsõõriklaud "Ku pallo massva mahekängä'?" 220
Kogukonnafestival „Mina tean, kust tuleb minu toit“ ootab põnevaid ideid töötubade läbiviijatelt 334